Terug naar boven

1.8 Raad van Bestuur


De Raad van Bestuur bestaat uit de volgende leden:
ir. R.J. (René) Takens (1954)
Voorzitter Raad van Bestuur (CEO)

De heer Takens trad in 1999 toe tot Accell Group als CEO. Na zijn studie Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Twente begon hij zijn loopbaan bij de Svedex Bruynzeel Group, waar hij tien jaar werkzaam was, laatstelijk als algemeen directeur. Vervolgens werkte hij zeven jaar als algemeen directeur Italië voor CSM.drs. H.H. (Hielke) Sybesma RC (1967)
Lid Raad van Bestuur (CFO)

De heer Sybesma trad in 1995 in dienst bij Accell Group als manager Financiën bij dochteronderneming Batavus. In de jaren daarna is de heer Sybesma nauw betrokken geweest bij diverse dochterondernemingen van Accell Group. Sinds april 2001 is de heer Sybesma CFO van Accell Group. Na de afronding van de studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen begon hij zijn loopbaan als financieel consultant bij PriceWaterhouseCoopers, waar hij vijf jaar werkzaam was. De heer Sybesma is tevens Register Controller (1995, VU Amsterdam).


ir. J.M. (Jeroen) Snijders Blok (1959)
Lid Raad van Bestuur (COO)

De heer Snijders Blok studeerde Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Twente en trad in 1992 in dienst bij Accell Group. Hij startte zijn werkzaamheden bij de afdeling automatisering. In de jaren daarna was hij logistiek manager bij Batavus en Hercules en werd hij vervolgens benoemd tot bedrijfsleider van Batavus. In 1999 werd hij na de overname van Sparta benoemd tot algemeen directeur van deze dochteronderneming. Sinds april 2004 is hij COO van Accell Group.


drs. J.J. (Jeroen) Both (1964)
Lid Raad van Bestuur (CSCO)

De heer Both is in dienst bij Accell Group sinds 2015. Na zijn studie Economie in Groningen is hij zijn loopbaan begonnen in 1989 bij British American Tobacco. De heer Both heeft verschillende functies bekleed in supply chain, procurement en productie. Hij heeft een rijke internationale ervaring opgebouwd zowel in West- & Oost-Europa alsmede in Azië, alwaar hij als directeur supply chain leiding heeft gegeven aan de invoering en management van de centrale supply chain organisaties in Moskou en Singapore.