Terug naar boven

3.4 Awards 2015


Batavus Quip

De Batavus Quip werd vanwege originaliteit bekroond met de speciale ‘Good Industrial Design for Excellence’ award. De jury was vooral onder de indruk van de durf van Batavus om 'anders' te zijn, de Batavus Quip breekt met het standaard uiterlijk van een fiets.
Ghost Lector ULC World Cup

Met de Lector ULC World Cup is een nieuw model in de serie van race-georiënteerde hardtails geïntroduceerd. Het model is voorzien van een Tune 29" wielset en een licht carbon frame waardoor het totale gewicht laag blijft. Innovatieve componenten zoals een volledige SRAM XX1 afmontage, Ritchey WCS carbon montage-onderdelen en Rockshox upside down carbon vork geven deze fiets uitstekende rijeigenschappen.


 

Ghost Lector WC

Deze nieuwe versie van onze legendarische LECTOR is een race-georiënteerde lichtgewicht carbon hardtail met 29" wielen, die het agressieve, cutting edge design gemeen heeft mijn zijn meermaals-bekroonde tegenhanger RIOT, en een uitbreiding is op de GHOST productlijn. In het verleden werd de naam "LECTOR" gebruikt om de beste modellen in de GHOST-Bikes portfolio aan te duiden. Dit product verdient de naam LECTOR volledig op eigen kracht.
Diavelo After5

De Diavelo is één van 's werelds lichtste 45 km/h speed bikes. Dit is een fiets van hoogwaardige kwaliteit voor mensen die de hoogste eisen stellen aan luxe-uitrusting. Het frame is gemaakt van autoclaaf koolstofvezels met een laag Kevlar vezels die het frame extra stevigheid geven. Het frame en de voorvork zijn ontworpen door Protanium.


 

Diavelo ECOFRIENDLY

Het hout dat wordt gebruikt voor de ÖKOVÄNLIG, wat 'milieuvriendelijk' betekent, is PEFC-gecertificeerd triplex, op een milieuvriendelijke manier geoogst en geproduceerd in Duitsland. Deze e-bike heeft speciaal ontworpen aluminium onderdelen die de twee multiplex panelen aan elkaar verbinden en waarin de twee wielen gemonteerd worden, en voldoet aan EN en ISO-normen. De eenvoudig te verwijderen Protanium lithium batterij bevindt zich tussen de multiplex constructie.
Ghost Riot 9 LC

Deze fiets combineert gedetailleerde innovatieve oplossingen met een dynamisch design. Het hart van het koolstofvezel frame is de “patent-pending” RIOT Link, een achter veringsysteem met een verhoogd prestatieniveau. Dit mechanische systeem is discreet geïntegreerd en zorgt voor goede balans in het ontwerp van het frame. Geavanceerde productieprocessen en componenten, waaronder de Disconnect rem-bevestigingen dragen bij aan het prachtige uiterlijk van dit product.


 

Raleigh RXC Pro Disc

Met een gewicht van rond de 8 kilo rijdt de RXC Pro makkelijk op wegen, onverharde paden, modder en gras. Hij is uitgerust met een betrouwbare Di2 schakeling die met het lichtste tikje zorgt voor de juiste versnelling. Zelfs wanneer het crossseizoen voorbij is, blijft deze fiets ”fun”.
Raleigh Clubman Disc

De Clubman Disc voelt zich duidelijk op zijn gemak bij snelheid en is een uitermate geschikte fiets voor woon-werkverkeer. Standaard afgemonteerd met Shimano Tiagra maakt dat deze fiets altijd in is voor een snelheidsavontuur, dicht bij huis of voor lange ritten door het landschap.


 

Yuba Spicy Curry

Yuba Bicycles en Currie Technologies werkte samen voor de lancering van de Spicy Curry, een krachtige elektrische bakfiets, ontworpen om stedelijke mobiliteit aan te moedigen en een autovrij leven mogelijk te maken. Naast de krachtige centerdrive elektromotor heeft de Spicy Curry een low-rider laadrek, geïntegreerd slot en adapter voor Yepp kinderzitjes, en plug-in bagagesysteem met optionele laadbak.
Haibike s-Duro Hard Four RX Kids 24

Dit Haibike model is ontworpen om de jonge "generatie e" te enthousiasmeren voor e-bikes en fietsen. Verschillen in kracht en uithoudingsvermogen worden gecompenseerd door de beproefde en geteste centrale Yamaha motor met "zero-cadans support". Hydraulische schijfremmen, een Shimano 9-speed versnellingssysteem, aluminium hollow-section velgen en Schwalbe Table Top banden zijn voorbeelden van de hoogwaardige componenten die in dit model zijn gebruikt. 

Winora Radius

Als compacte e-bike is de Winora Radius de perfecte metgezel voor stedelijke avonturiers. Draaibare en opvouwbare onderdelen en de in de boven buis geïntegreerde greep, zorgen ervoor dat deze e-bike gemakkelijk te hanteren is en comfortabel op te slaan, zelfs in de kleinste ruimtes. Deze lijn van e-bikes wordt aangedreven door een 250W Yamaha PW centrale motor en een 400Wh lithium-ion batterij.
Diavelo Opblaasbare jas

De Diavelo opblaasbare jas is speciaal ontwikkeld voor berijders van de elektrische Speedbike categorie. Deze jas beschermt tegen kou en wind zodra hij wordt opgeblazen. Wanneer opgevouwen, neemt de jas beperkte ruimte in beslag en is daarom gemakkelijk in een rugzak of andere zak op te bergen. 

Diavelo Stuurpen met geïntegreerd display

Protanium electric bike components ontwikkelt geïntegreerde onderdelen voor elektrische fietsen, en presenteerde onlangs het geïntegreerde display voor fietsen. Het display is elegant geïntegreerd in de pen, maar nog steeds verwijderbaar. Het display wordt opgeladen met behulp van inductie. Het display wordt bediend via een Bluetooth verbinding met het bedieningspaneel op het stuur. Het display fungeert ook als sleutel voor het elektrische systeem.3.4.1